CAZARE ȘI FACILITĂȚI

Vrem ca toți rezidenții noștri să se simtă ca acasă și să se bucure de fiecare zi, de aceea centrul nostru este gata să îi primească și să le ofere cele mai bune condiții.

CE GĂSESC REZIDENȚII
NOȘTRI ÎN CENTRU?

Asistații se pot relaxa în zona de recreere dotată cu televizor cu cablu cu peste 80 de programe sau în zona de activități ocupaționale. Centrul are și grădină proprie pentru relaxare și grădinărit, curtea fiind spațioasă și amenajată cu mese și scaune.

Căminul nostru este dotat cu rampă pentru persoanele cu dizabilități, precum și cu bucătărie proprie și sală de mese, bucătari cu experiență în domeniu, bibliotecă și sistem de supraveghere video profesional.

FACILITĂȚILE CAMERELOR

Fiecare cameră are o poveste și a fost amenajată special pentru comfortul si bunăstarea asistaților, atât pentru cei ce stau singuri, cât și pentru cei ce aleg colegi de cameră.

Camere dotate cu 1 pat, 2 sau 3 paturi separate

Acces la telefon

Fiecare cameră dispune de baie proprie

Televiziune prin cablu cu peste 80 de programe

Internet de mare viteză

Buton către camera infirmierelor

CE E PE MENIU?

Meniul este foarte important pentru noi, vrem să le oferim rezidenților noștri feluri variate de mâncare care corespund nevoilor și gusturilor fiecăruia. Ei primesc 3 mese delicioase pe zi, plus gustări între mese. Fiecare fel de mâncare este gândit de bucătari profesioniști cu experiență și gătit cu ingrediente proaspete, de sezon.

Pentru că ne dorim să respectăm credințele rezidenților noștri, oferim și posibilitatea de a ține posturile importante ale anului, iar pentru ca aniversările, sărbătorile și ocaziile speciale sunt cu atât mai speciale la această vârstă, oferim posibilitatea de a le sărbători cu mese festive.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!