DE CE LA NOI?

La centrul Sf. Martin, cei dragi ție pot să se bucure de această perioadă a vieții în siguranță, îngrijiți și făcând parte dintr-o comunitate cu care pot să desfășoare activități și să socializeze.

Când am conceput acest loc, am avut în vedere ca nevoile rezidenților noștri să fie pe primul loc. Motiv pentru care, pe lângă tratamentul necesar persoanelor vârstnice ( grijă și suport pe partea de tratament, suport medical, ajutor în deplasare și alte activități uzuale, etc.) am inclus și activități care au în vedere starea de bine.

Grija ta se simte.
Grija noastră sunt ei!

Rezidenții noștri au acces la curte și grădină, căci contactul cu natura are efecte pozitive asupra minții. Aici pot să și grădinărească dacă doresc - activitate despre care studiile zic ca are un rol în combaterea depresiei.

Ne oferim să facem cumpărături suplimentare pentru rezidenții noștri (din partea aparținătorilor) ca tu să îi poți trimite celui drag tot ce are nevoie, fără a trebui să fii fizic aici.

Sărbătorile, de orice fel, sunt importante pentru noi. Ne punem la dispoziția ta să organizăm mese festive pentru cei dragi cu ocazia aniversărilor personale, iar pentru sărbătorile principale ale anului (Crăciun și Paște) organizăm sărbători pentru toți rezidenții.

Masa este un element cheie în abordarea noastră - credem că nu doar dragostea, ci și starea de bine trec prin stomac. Toți bucătarii noștri sunt specializați și oferă meniuri variate, cu ingrediente proaspete, de sezon, concepute special pentru a avea în vedere anumite restricții alimentare, specifice vârstei dar și fiecărui rezident, dacă este cazul.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!